Usluge

http://Konzalting

Konzalting

Odluka kada, gdje i kakvu nekretninu kupiti, kao i ona o pravom vremenu za prodaju nekretnine ili pokretanju projekta nije nimalo laka. Iako se na prvu možda ne čini tako, trenutak i način kupnje ili prodaje nekretnine mogu uvelike utjecati na njezinu cijenu. S koje god strane kupoprodajnog ili projektnog odnosa se nalazili, složit ćete se da je cijena itekako važna.
Prodavatelj ne želi prodati ispod cijene, kao što ni kupac ne želi preplatiti nekretninu, a projekt mora osigurati povrat investicije.
Gdje je granica isplativosti projekta? Koliko je on u datom trenutku atraktivan na tržištu? Gdje je točno granica koja razlikuje dobru cijenu od loše i o čemu sve to ovisi?

Odgovore na ova, ali i brojna druga pitanja, najbolje zna stručnjak za nekretnine.

Pročitaj više
http://Upravljanje%20investicijama

Upravljanje investicijama

Cilj svakog ulaganja je povrat investicije. Kako biste osigurali strateški plan i povećali sigurnost vašeg ulaganja, trebali biste se pravovremeno posavjetovati sa stručnjakom za investicije. Stanje na tržištu, kao i trendovi u poslovanju itekako utječu na vrijednost projekata i nekretnina.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i znanjima stečenim kroz praksu, uspješno izrađujemo procjene isplativosti te projekcije povrata ulaganja. Kako biste dobili najveću moguću vrijednost za vaš novac, izvršit ćemo detaljnu analizu i temeljem dobivenih podataka usmjeriti vas i vaše ulaganje u najboljem smjeru. Uz detaljno razrađenu financijsku strategiju i naše budno vodstvo, ispunit ćete vaše investicijske ciljeve.

Pročitaj više
http://Kupnja%20i%20prodaja%20nekretnina

Kupnja i prodaja nekretnina

Bilo da ste u potrazi za nekretninom koju biste koristili u privatne svrhe, dali u najam ili pak pretvorili u turističke kapacitete, ulaganje u ovaj sektor uvijek je dobar izbor! Naravno, pod uvjetom da uložite u pravu nekretninu i u pravo vrijeme.
Brojni su elementi koji definiraju njezinu vrijednost od lokacije, preko stila i kvalitete gradnje pa sve do dodatnih sadržaja i same namjene nekretnine. Dodamo li tomu i stanje na tržištu, dobili smo poprilično složen miks za čije je ispravno razumijevanje i tumačenje potrebna pomoć stručnjaka za nekretnine.
Ako ste se pak odlučili na prodaju nekretnine, isti ti elementi pomoći će stručnjaku za nekretnine da odredi pravu tržišnu vrijednost vašeg posjeda i uputi vas u to kako ga prikazati u najboljem svjetlu.

Pročitaj više
http://Vođenje%20projekata

Vođenje projekata

Imate zemljište i jasnu ideju projekta te se ispred vas nalazi proces provedbe tih ideja u djelo. Taj proces uključuje čitav niz stručnjaka (arhitekta, dizajnera interijera, pravnika…), kao i brojne komunikacijske procese prema državnim institucijama kako bi se ishodovale sve potrebe dozvole.
Da bi zemljište postalo pogodno za gradnju i dobilo sve potrebne dozvole, potrebno je odraditi poveći niz koraka koji su nerijetko zamorni i dugotrajni. Odgovarajuća znanja, kao i poznanstva, znatno će olakšati i ubrzati pripremu kao i samu izgradnju.
Iskustvo i znanje stručnjaka za nekretnine pomoći će vam donijeti najbolje i dugoročno najisplativije odluke te vašu nekretninu dovesti do njena punog potencijala.

Pročitaj više
http://Razvoj%20nekretnina

Razvoj nekretnina

Kupili ste zemljište ili nekretninu i pred vama je proces izgradnje ili adaptacije vašim željama i potrebama. Znate otprilike što želite, ali ne znate otkuda početi? Planiranje krajnjeg izgleda vaše kuće ili vikendice iz snova može biti itekako zahtjevno posebno ako nemate puno iskustva u gradnji te vam svi tehnički pojmovi i zahtjevi koji se pojavljuju nisu baš poznati. Za ovakve projekte također trebate postaviti i određeni financijski plan koji je ključan za cjelokupnu izvedbu. Mnogi se ne žele hvatati s ovim u koštac jer nemaju dovoljno znanja ni vremena
Potencijalni izvori financiranja su brojni, poput banaka, fondova i ostalih financijskih institucija, a komunikacija s njima često je vrlo zahtijevan. Kako biste izbjegli nepotrebne komplikacije i eventualne neželjene rezultate na vrijeme se konzultirajte sa stručnjakom za nekretnine.
Zahvaljujući znanju i iskustvu, pomoći ćemo vam koncipirati vaše želje u realan i održiv plan te prepoznati i osigurati najpovoljnije izvore financiranja projekta.

Pročitaj više
http://PREMIUM%20paket

PREMIUM paket

Za one koji od prvog dana investicijskog procesa žele biti sigurni da idu pravim putem, nastao je PREMIUM paket.
On ekskluzivno objedinjuje čitav investicijski proces u jedan paket usluga: od izrade procjene, potrage za pravim zemljištem ili nekretninom, izvršenja kupoprodaje te izrade i nadzora provedbe projekta kojim ćete kupljenu nekretninu prilagoditi sebi i svojim planovima. Potraga za kvalitetnim suradnicima, poput arhitekata i pravnika, bit će brza i jednostavna jer mi poznajemo najbolje.
Povezat ćemo vas s iskusnim i priznatim stručnjacima, voditi komunikaciju s institucijama i olakšati ishodovanje potrebnih dozvola. Nadzirat ćemo provedbu projekta i povezati vas s najboljim dizajnerima interijera, kako bi vaša nekretnina bila uistinu u skladu s vašim željama. Stručno vodstvo iskusnog agenta za nekretnine znatno će vam olakšati čitav proces. Umjesto da se sami borite s birokracijom, brojkama i standardima, prepustite to stručnoj osobi koja će vam na jednostavan način približiti svijet investicija u nekretnine.

Pročitaj više